Спасиха 122 рибари, откъснати на леден блок в езеро

0
Леден блок се откъсна в езеро в северната част на щата Минесота и отнесе рибари
Леден блок се откъсна в езеро в северната част на щата Минесота и отнесе рибари Снимка: Kelliher Fire and Rescue

Леден блок се откъсна в езеро в северната част на щата Минесота и отнесе рибари

122-ма рибари бяха спасени в петък вечерта, след като леден блок се откъсна в езеро в северната част на щата Минесота, съобщава местната полиция, цитирана от телевизия ABC, предаде bTV.

Мъжете са били блокирани, след като леденият къс се е отделил от главната брегова линия на голямото Горно червено езеро.

Девет метра открити води са разделяли ледения блок от брега. Преди екипите за спешна помощ да пристигнат на място, случаен минувач се е опитал да помогне чрез евакуация с кану.

По време на опита за спасяване обаче четирима души са паднали във водата, но безопасно са били върнати обратно върху плаващия лед и стоплени в рибарски заслон. По-късно те са били и първите спасени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари