„Спаси София“: Точно една седмица издържа поредният провал на Фандъкова и ГЕРБ

1
Жълтите павета "тръгнаха" дни след ремонта пред парламента
Жълтите павета "тръгнаха" дни след ремонта пред парламента

Жълтите павета "тръгнаха" дни след ремонта пред парламента

Гражданската организация „Спаси София“ разпространи ново видео от ремонтирана част на жълтите павета пред Народното събрание.

От кадрите се вижда, че само седмица след като Столична община отвори участъка за движение на автомобили, настилката вече е пропаднала и разместена.

Преди дни от ГЕРБ обвиниха „Спаси София“, че умишлено са снимали в участък, в който паветата още не били пренареждани. Днес обаче камерата показва и доказва, че проблемите са именно в зоната, в която „Трейс Груп Холд“ прави ремонт през лятото.

От неправителственото сдружение оповестиха, че ще подадат сигнал за некачествено изпълнените дейности. Представители на организацията допуснаха, че до дни пространството пред Народното събрание отново ще бъде затворено, за да извърши „ремонт на ремонта“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари