Спас Гърневски: Планът "Решетников" в България е в апогея си

2
Дисциплината в ГЕРБ е невероятна, докато аршина в опозицията е друг
Дисциплината в ГЕРБ е невероятна, докато аршина в опозицията е друг Видео: NOVA

„Групата е единна, силна и продължава да работи. Няма вътрешно напрежение, защото високият стандарт автоматично отстранява при най-малката сянка на съмнение и няма възможност за вътрешни колизии”.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в студиото на „Здравей, България”, предава NOVA.

За пръв път през последните 30 години виждам в ГЕРБ един изключително висок стандарт, наложен от премиера и лидера на ГЕРБ г-н Борисов. Дисциплината е невероятна. При най-малката сянка за съмнение, виждате – отиват си депутати, министри. Докато аршина в опозицията е друг. Г-жа Йончева, която е обвинена в пране на крупни суми с повдигнато обвинение, в момента е водач на европейската им листа. Манол Генов - депутат, купувал гласове, което е най-тежкото престъпление в политиката, си стои в партията и ни учи на морал”, каза още той.

"Дисциплината е невероятна, едва ли някой ще си помисли да си купи и едно пакетче семки на данъчна цена", коментира Гърневски.

По думите му нещата в политиката към днешна дата са "доста особени". "Сериозните наблюдатели, тези, които следят политиката отблизо, са наясно че в България тече опит за пълзящ преврат – да бъде свалено правителството. Този опит идва от онези, които от първия ден на това правителство започнаха война срещу него. Има десетки примери – опити за фалшиви новини, за интриги, за разделение на обществото. Всичко това е опит да бъде спрян европейският път на страната”, заяви още Спас Гърневски.

"Планът "Решетников" в България се изпълнява и в момента сме в неговия апогей и с предизвикването на скандала "Апартаментгейт". Търсят се причини да бъде ударена една политическа сила, но това се върна като бумеранг към всички", заяви Гърневски.

 „В крайна сметка, като се поразрови встрани от ГЕРБ, маса хора попаднаха в тази класификация „Апартаментгейт”. Ако разровите във всички тези сгради, в които имоти са закупили определени политици, не само от ГЕРБ, ако проверите всички други които живеят в тези сгради, ще видите, че най-вероятно процедурите за закупуване на имот са същите. Т.е. в имотният пазар има нещо много нелогично и там трябва да се погледне много сериозно".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари