Социолог: Калните топки вече летят

0
Много е вероятно да започнат да се вадят кирливи ризи, защото един главен прокурор знае доста, каза Кънчо Стойчев
Много е вероятно да започнат да се вадят кирливи ризи, защото един главен прокурор знае доста, каза Кънчо Стойчев Снимка: БГНЕС

Много е вероятно да започнат да се вадят кирливи ризи, защото един главен прокурор знае доста, каза Кънчо Стойчев

"Театралните жестове, които наблюдаваме, са характерни за политиката. Едва ли един прокурор би следвало да играе в полето на политиката. ... Много грозно и зле за държавността ни е всичко, което се случва. Как ще свърши тази история не мога да си представя. Но виждам, че калните топки вече летят".

Това каза в коментар по БНР социологът Кънчо Стойчев.

Стойчев цитира думите на Гешев, че е пазил ГЕРБ и ДПС:

"Едва ли главен прокурор ще си позволи да изпусне тези думи случайно. Това явно означава нещо. Как и защо ги е пазил не знам".

Според него, след като Гешев заяви, че няма да подава оставка, е много вероятно да се стигне до "проговаряне, т.е. да започнат да се вадят кирливи ризи, защото един главен прокурор знае доста".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Бай Колю
    Чакам втора серия от сериала "Русенски прокурори в подкрепа на Гешев" пред съдебната палата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари