Емил Димитров: От ГЕРБ се самопростреляха, посягайки на Гешев

0
Виждаме, че има опит той да бъде сплашен и да му бъде въздействано с взрива, отбеляза той
Виждаме, че има опит той да бъде сплашен и да му бъде въздействано с взрива, отбеляза той Видео: bTV

Виждаме, че има опит той да бъде сплашен и да му бъде въздействано с взрива, отбеляза той

ГЕРБ за пореден път спечелиха изборите и се чудят как да ги провалят и да не управляват. Доведоха една жена от чужбина, която няма поглед върху нещата у нас, съветниците и казаха – кажи това, кажи онова. Тя поиска главата на Гешев, в резултат на което от БСП прецениха, че в тази война не искат да участват. В момента сме в ситуация стреляйки по Гешев се самопростреляха ГЕРБ“, каза бившият министър на околната среда и водите Емил Димитров в предаването „Тази сутрин“по bTV.

Той подчерта, че не виждаме, че Гешев е сам срещу всички. „Виждаме, че има опит той да бъде сплашен и да му бъде въздействано с взрива. Виждаме, че после се активизираха разни парламентарни квоти да му искат оставката, хората които бяха зад него и за една нощ размислиха. За това дали се развали възможността да има кабинет, смятам, че определено да и искането беше главата на Иван Гешев“, категоричен е Димитров.

Според него нормална коалиция ще е ГЕРБ, БСП и ДПС.

Това, което се вижда в последните две години е, че партиите се явяват неподготвени както на изборите, така и след тях. Проглушиха ни учите да обясняват кой е най-добрият и кой е най-подготвеният, а в същото време се оказва, че месец и половина след последните избори между партиите не е имало никакъв диалог. Накрая резултатът е предизвестен“, заяви Емануил Йорданов, бивш министър на вътрешните работи.

Съюз между първите две политически сили е абсурден“, каза той.

По думите му те са се разбрали и са се излъгали.

Според Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията подобни войни сме виждали и преди, но не с такава интензивност.

Още първият прокурор след 1990 г. имаше сблъсъци между политици и магистрати. Понеже фигурата на главния прокурор е безпрецедентна в Европа като влияние и причината е, че нашата прокуратура копира съветски модел на Вишински (Андрей Вишински – бивш генерален прокурор на СССР – б.р.) от Сталиновите времена. Главният прокурор е по-силен от премиер и министър“, каза Безлов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари