Социолог: Големият страх на всички партии е служебният кабинет на президента

0
Дебат днес нямаше, с изключение на Корнелия Нинова, която изненада много хора, каза Алексей Пампоров
Дебат днес нямаше, с изключение на Корнелия Нинова, която изненада много хора, каза Алексей Пампоров Видео: NOVA

Иво Инджев, Петър Карабоев, Кузман Илиев и Алексей Пампоров коментираха дебатите в парламента

"За мен протестите в подкрепа на правителството са по-скоро протести, които са срещу старото управление”.

Това каза журналистът Иво Инджев в студиото на NOVA “Вотът на недоверие - дебатът”.

Според Петър Карабоев “умението да се води дебат в българският парламент беше унищожено. Българите показаха ясно миналата година - 3 пъти, че не искат управлението на ГЕРБ и ДПС”.

Политическият анализатор Кузман Илиев определи дебата като “предизборна ситуация”.

По-скоро в момента сме в една предизборна ситуация, в която всеки се опитва чрез протестите да възпали ядрата на своя електорат”, каза Илиев. Неговото мнение сподели и социологът Алексей Пампоров.

Дебат днес нямаше, с изключение на Корнелия Нинова, която изненада много хора, но тя държеше един възпитан тон и говореше с факти. Всичко останало беше в сферата на предизборна кампания, на нападки и обиди. Ако утре има пълен кворум с 240 депутати, вероятно правителството ще падне. Но ако някоя партия реши да си спести присъствието, може би ще остане правителството”, каза Пампоров.

Според него “големият страх на всички е служебният кабинет на президента Радев”. “Ако има някой, който плаши всички формации в момента - това е президентът Радев", каза още социологът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари