Социалните услуги на Община Русе ще отбележат Празника на града с Дни на отворените врати

2
На 5 май ще се проведе спортен празник под надслов "Спортуваме заедно" в двора на ОУ „Олимпи Панов"
На 5 май ще се проведе спортен празник под надслов "Спортуваме заедно" в двора на ОУ „Олимпи Панов" Снимка: Община Русе

От 2 до 5 май по график ще се отворят за посещения помещенията, а посетителите ще бъдат запознати с услугите

С Дни на отворените врати социалните услуги на Община Русе ще отбележат Празника на града 6 май.

От 2 до 5 май по график ще се отворят за посещения помещенията, а посетителите ще бъдат запознати с услугите, като ще им бъдат предоставяни и информационни материали.

В последната седмица на април бяха проведени почиствания на дворните пространства, засадени бяха цветя, варосаха се дръвчета, боядисани бяха пейки и изработени къщички за птички, като във всички дейности се включиха потребителите и персонала на социалните услуги. Служители от отдел „Екология“ на Община Русе ще посетят всяка сграда и на 5 май /петък/ най-добре оформените пространства ще бъдат отличени, информира Община Русе.

Също на 5 май от 10:30 до 12:30 ч. ще се проведе спортен празник под надслов "Спортуваме заедно" в двора на ОУ „Олимпи Панов". В забавни игри ще се включат общо 12 отбора с по 4 потребители и персонал от социалните услуги. Игрището в училищния двор ще бъде разделено на 4 игрови секции, в които ще се изиграят различни игри. Щафета, игра за концентрация „Погледни, помисли, вземи, постави“, която ще бъде адаптирана и за участници с когнитивни затруднения, игра за точност „Футбол - ритане в малка вратичка“, целене в мишена с пясъчни торбички и игра с голям парашут. За своите отбори в публиката ще скандират и останалите потребители и служители на социалните услуги.

Вижте графика на посещения по време на Дните на отворени врати тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Абе
    Голям мерак за посещение, направо ще задръстят вратите и ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари