Социалните мрежи "завряха" заради интервюто на Петър Иванов тази сутрин

0
Освен пиперливи слова, в мрежата заваляха и колажи на Иванов
Освен пиперливи слова, в мрежата заваляха и колажи на Иванов Снимка: Фейсбук

Стотици коментари и шеги отприщи злополучното интервю на кандидата за вицепремиер и силов министър на ИТН Петър Иванов

Освен пиперливи слова, в мрежата заваляха и колажи на Иванов. Ето част от мненията, събрали голям процент одобрение:

Полина Паунова: "Уважаеми колеги, понеже националните телевизии са три, след днешното участие на г-н Петър Илиев по Нова, може ли да го поканите и в другите две. Аз по-хубаво нещо отдавна не съм гледала, честно ви казвам :)))))))"

Мария Спирова: ""Не съм скандализирана от поведението на господин Петър Илиев. То е търсен ефект, човекът е подбран внимателно за ролята. Дори скъсаните дънки на Филип Станев имат своето място в сценария. Цели си унижение на институционализма - защото той е това, което би изчестило и изправило България на крака.

На мафията и агентите за влияние им трябва разграден двор, където да си разиграват коня. ГЕРБ прокарваше тази политика, ИТН я подсили.

А, а другата цел е да ни отблъснат от публичния живот, политиката и - в идеалния случай - гласуването. Гласуването и инициативата са вредни за Тяхното здраве. Нека не влизаме в сценария."

Георги Тошев: " Не съм в България …, но изгледах интервюто на лицето, предложено за вътрешен министър!  По-страшното е, че това лице преподава в СУ!

Има студенти, преподава на бъдещи юристи … Позор!"

Ивайло Мирчев: "Гледах Нова. Не, нищо няма да коментирам, защото още се смея. Но... "ПОДЧЕРТАВАМ - пълно шес!"

P.S. Сега се сетих за нелепия опит да бъде наложена тезата, че "Христо Иванов е виновен". Ами не, не е. "ПОДЧЕРТАВАМ - не е!"

Миролюба Бенатова: "Гледам по НОВА ТВ предложения за вътрешен министър Петър Илиев.

Като го чух как се кара, измих чиниите, изпрах, врътнах една прахосмукачка и накрая окосих тревата в градинката. Егати тонът и възпитанието.

Чудя се на Виктор Николаев, как не се уплаши и той."

Милена Фечуджиева: "Понякога, не винаги, но в този случай за мен е достатъчно да прочета реакциите на приятелите ми във фейсбук по повод интервюто с потенциалния министър на МВР. Няма да си го причиня, но явно нещата са зле, дори опасни.

Христо Иванов е удвоил рейтинга си. Има защо, колкото и да имам задръжки. Слави Трифонов с министри като този, не е опция. Герб няма да се върнат на бял кон също. Другите не коментирам, защото просто няма смисъл. То и тези няма смисъл, но липсата на смисъл е една идея по-смислена.

Не чета, не следя, старателно, съзнателно и упорито не се интересувам. Каквото трябва, ще стане. Каквото не трябва и то ще стане, защото трябва. Покой."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Реших да се сдобря с жената. Викам си, що не ѝ купя рокля? Лошото е, че се събуди гадината, точно когато я мерех с рулетката.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари