Социалисти от цялата страна се събират на Бузлуджа

1
Там ще се проведе традиционният Национален събор на левицата
Там ще се проведе традиционният Национален събор на левицата Снимка: Фейсбук

Там ще се проведе традиционният Национален събор на левицата

Социалисти от цялата страна се събират днес на Историческата поляна под връх Бузлуджа за традиционния Национален събор на левицата, където БСП ще отбележи 132 години от Бузлуджанския конгрес и от създаването на организирано социалистическо движение у нас под мотото “Бузлуджа за мир”, съобщават от пресцентъра на партията.

Националният политически митинг, който се очаква да събере членове и симпатизанти на партията, гости от политически формации и младежки организации, ще вземат участие фолклорни и самодейни състави от цялата страна, които ще представят българското песенно богатство, посочват от партията. Ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

След приключването на събитието на Историческата поляна социалистите ще посетят връх Шипка, където ще поднесат венци и цветя пред Паметника на свободата в знак на почит към българските опълченци и воините, отдали живота си за Освобождението на България.

Честването на празника на левицата започна вчера в Стара Загора с конференция на Младежкото обединение на БСП на тема “Иновации и стартъпи в местната власт”.

Във връзка с провеждането на събора от 8:00 до 12:00 часа днес ще бъде ограничено движението на моторни превозни средства (МПС) автомобили над 3,5 тона по участък от пътя Габрово - Шипка.

Ограничението ще е за отсечка от първокласния път между км 155+197 (пресичането с общинския път за кв. „Етър") и км 184+100 (участъка Габрово - Шипка), както и за панорамния път между връх Шипка и връх Бузлуджа, от км 0+000 до км 12+213. Алтернативният маршрут за движение на МПС над 3,5 т ще е през Прохода на Републиката - път Велико Търново - Гурково. МПС ще се пренасочват от разклона за град Дебелец към Прохода на Републиката, уточниха от АПИ.

Локалният трафик в град Габрово, както и идващите от север и запад автомобили, ще се пренасочват по пътя през Трявна – Белица и Вонеща вода към пътя към Прохода на Републиката и обратно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    До Еколозите
    Лелее, за един ден ще осерат целия Балкан със старешки лайна ! Кой ще чисти след толкова разхлабени пенсионери ! Ще смърди на дърто барем един месец !
  • 6
    5
    LOL
    Иронията е, че първата операция по смяна на пола е извършена в СССР през 1972 г :D Има и други иронични факти по тази тема, на рубладжиите им прилошава от тях :D
  • 9
    4
    Viko
    Абе, защо комунистите все приказвате за джендъри, свирки, педали, пениси и тн... явно сте тайно педераси, много ги искате тия неща и затова не спирате да говорите такива работи. Спомняте си с умиление как сте лапали патки през соца, ама на скришно а? Друго обяснение нямам. Аз джендъри по улицата не виждам, къде ги намирате вие? Явно активно ги търсите и знаете къде се събират. А щом проявявате толкова голям интерес към тях значи и вие сте такива или поне искате да станете такива.
  • 3
    3
    Ivo
    Те са едно и също и Герб и БСП,все Боклуци и утрепки!Само льжи и кражби!
  • 1
    2
    по-добре комунист
    по-добре комунист отколкото европедал, сатанист, ваксиниран и лапащ хуя на украинската американската измет
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари