Соломон Паси: Трима от най-големите убийци в света са обитавали Кремъл

2
Износът на оръжие за Украйна, няма да ни направи страна в конфликта, посочи Паси
Износът на оръжие за Украйна, няма да ни направи страна в конфликта, посочи Паси Снимка: Кадър от БНТ

"След Байдън Америка ще си е Америка, както беше и след Тръмп. Четиримата най-големите убийци в света са Ленин, Хитлер, Сталин и Путин - трима от тях са обитавали Кремъл."

Това заяви бившият министър на външните работи Соломон Паси пред БНТ.

"Десетки пъти съм казвал, че Борисов нищо не поиска от американците. Външната политика е търговия", добави той.

"Украинците имат нужда от оръжие, от артикули за защита при нападенията. Износът на оръжие за Украйна, няма да ни направи страна в конфликта", посочи Паси.

„...Ние сме изнасяли оръжие за Корея, Виетнам, Иран, Алжир, Индия. В нито един от тези случаи никой не ни е обвинил за участници в конфликта. Това просто е страх от Русия“, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    20
    ...
    А Соломон Паси е един от най-големите идиоти, обитавали Народното събрание. Пълен безхаберник.
  • 3
    19
    ??!!
    путин кога изпревари джордж уокър буш по жертви?!? нямам инфо жертвите на путин да са милион +, като тези на буш от ирак 2003 например?!?
  • 5
    18
    Анонимен
    Тоя Паси е отвратително животно, как се гледа в огледалото!?
  • 9
    17
    САЩ унищожиха Украйна
    Сега Европа иска не иска ще легне в леглото на СЕТА.Тоя внос изгоден от Украйна кой ще го компенсира? Зърно,Желязо,Лекарства,Прокурси,Торове,Даже и едно сухо мляко и яйчен прах.За строителни материали,суровини и какво ли не,беше Украйна.Сега ще се наместят САЩ и Канада.България също пoдписа СЕТА.И кой ще е основният търговски посредник и играч между СЕТА и Европа? Ама разбира се че Брекзитна Англия.Нещата се готвят отдавна.Голям доставчик за Европа е осакатен и идва ред на Кредитирана от Китай и Япония ,Америка.Европа ще плаща и няма мърдане за ГМО-та и каквото се сетите.САЩ си подсигириха задника с военен съюз, САЩ,КАНАДА,АВСТРАЛИЯ,АНГЛИЯ и нещата добиват вид.Да и е сладко на Европа оглупяла и сама се наебала.Страдат масите ,а клановете се охранват богато.
  • 10
    16
    Sled komentar 15
    Как можа да пропуснеш вампирът за детска и народна кръв Иван Костов, Боко, Доганя, малее колко са много още !!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари