Солистите от ВШ „Приста“ заеха призови места на фестивал в Панагюрище

1

10-годишната Дария Стефанова взе първо място, второ място бе отредено на 7-годишната Елена Димитрова

С поредни отличия се завърнаха солистите от ВШ „Приста“ от XVIII издание на Фестивала за изпълнители на българска патриотична песен „Родолюбие“ в Панагюрище. В конкуренция с повече от 40 таланти първо място във втора възрастова група спечели 10-годишната Дария Стефанова, а второ място бе отредено на 7-годишната Елена Димитрова в конкуренция с повече от 70 изпълнители.

Жури в състав: Теди Кацарова – поп изпълнител, Хайгашод Агасян – композитор и Мая Райкова – продуцент в БНР, имаха трудната задача да изберат най-добрите изпълнители, съобщиха от Община Русе.

Фестивалът, чиято цел е да издигне националното самосъзнание, да разпали родолюбиви чувства и даде поле за изява на млади таланти, се проведе на 22 и 23 април в Театър Дом-Паметник в Панагюрище.

По същото време в град Ямбол свой дебют в конкурса „Белканто“ направи 7 годишната Анастасия Маркова, като за своето участие тя получи диплом за отлично представяне.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари