Сок от моркови може да победи рака

0
Осем седмици след започване приема на сока, ракът спрял да се разпространява
Осем седмици след започване приема на сока, ракът спрял да се разпространява

Чували ли сте някога за Ан Камерън? Тя е известна с многото книги за деца, които е написала, но отскоро самата тя се превърна в популярност, заради история в която е главния герой.

Преди няколко години, писателката се разболяла от рак на дебелото черво, ни запозна ДЕЛО.

Претърпяла операция през 2012 година, когато ракът при нея бил в трета фаза. Само седем години преди това, Ан Камерън се срещнала за първи път с коварната болест. Нейният съпруг се разболял от рак на белите дробове и въпреки сериозното лечение и проведените курсове химиотерапия, той починал.

Когато самата тя била диагностицирана с онкологично заболяване решила, че няма да се лекува по начина, по който бил лекуван съпругът й. И отказала да ходи на химиотерапия.

Признава, че в началото се чувствала много добре след операцията, но само след 6 месеца, ракът започнал да се разпространява. Той навлязъл в четвъртата си фаза и достигнал до белите й дробове.

Своята история, Ан Камерън разказала подробно в специален блог, където различни хора споделят различни и алтернативни методи за лечение на коварната болест.

Писателката споделя, че прекарала много време в проучване на историите на хора, които са преживяли рака и са успели да се излекуват от него. Така, попаднала на историята на младия Ралф Кор. Само на 26 години той бил диагностициран с рак на кожата, но успял да се излекува с помощта на сок от мокрови – всеки ден пиел по 2.5 литра от него.

Ан Камерън решила да пробва именно този метод на лечение и започнала да пие сок от моркови всеки ден при това в една и съща доза.

Според нейните твърдения, само осем седмици след като предприела това нетрадиционно лечение, медицинските резултати отчели положителни резултатиракът спрял да се разпространява, а при туморните и лимфните жлези било отчетено, че са започнали да намаляват.  Окуражена от резултата, Ан продължила да пие сока всеки ден с една и съща доза.

По думите й след четири месеца туморът започнал да спада, а след осем месеца направила томографско изследване, което показало, че ракът е изчезнал.

Дали причината затова е изцяло в сока от моркови и доколкото той би могъл да лекува рак е въпрос, на който никой не би могъл да отговори еднозначно. Според специалистите обаче, безспорен е фактът, че този сок притежава естествени качества, които противодействат в известна степен на раковите клетки. Твърди се също, че каротинът, съдържащ се в морковите, предотвратява разпространяването на туморните клетки.

Едно е сигурно обаче, в никакъв случай не бива да се предоверяваме на алтернативната медицина и да отричаме категорично лечението, което се използва в цял свят за борба с рака.

Всичко е въпрос на личен избор, основан на факти и достатъчно информация.

Източник: ДЕЛО
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари