Софиянци извършиха граждански арест

0
Шофьор нанесъл побой над момче
Шофьор нанесъл побой над момче

Шофьор нанесъл побой над момче

Истински екшън се е разиграл снощи в София. Водач на лек автомобил е причинил катастрофа в квартал „Овча купел,“ около 21 часа. Веднага след това шофьорът опитал да избяга. За щастие случката не остава незабелязана. Група мъже станали свидетели и успели да задържат мъжа до пристигането на полицията. Той заедно със спътника му остават в колата. Оказва се, че освен пътното произшествие, два часа по-рано, виновният водач е нанесъл побой над момче, което е настанено в „Пирогов“, съобщава Glasnews.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    До Групата Мъже
    Съберете се групата мъже Да дойдат още 100 групи и през седмицата вървете и извършете 240 граждански ареста.Нали сте Софиянци и там се събрахте от околията.Сборен пункт в понеделник пред бившият партиен дом на БКП.09:00 сутринта.Там онези бият всички ни с писалки,дела и документи както сварят и от където намерят.Ако те бъдат арестувани,може би и хората ще станата по спокойни и няма да са толкова изнервени и да вършат тъпотии.Може и по високи пенсии да има соц.помощи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари