Софиянец заля жена си с бензин

0
Сега ще видиш какво ще стане, ще те запаля​, крещял 58-годишният мъж
Сега ще видиш какво ще стане, ще те запаля​, крещял 58-годишният мъж

Сега ще видиш какво ще стане, ще те запаля​, крещял 58-годишният мъж

Прокуратурата иска задържане под стража за 58-годишен мъж, залял с бензин съпругата си. Престъплението било извършено на 3 декември в столичния кв. „Свобода“, информира вестни „Труд“.

Мъжът от дълго време тормозил жена си. От страх тя дори се преместила да живее в мазе. В неделя вечерта съпругът отишъл пред мазето и започнал да тропа по вратата. После взел туба с бензин и започнал да залива вратата. Част от горивото попаднало и по главата на жената. „Сега ще видиш какво ще стане, ще те запаля“, крещял 58-годишният мъж.

Уплашена, жената звъннала на 112. Полицаите задържали на място съпруга. Той е е обвинен от Софийската районна прокуратура за закана с убийство и е в ареста за 72 часа. Днес съдът трябва да се произнесе по искането на прокуратура за задържане под стража на софиянеца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари