София отстъпва!

0

Около 14 автомобила се включиха в планираното автошествие в столицата.

Протестната демонстрация бе запланувана с два лъча от автомобили, тръгващи от „Люлин” и „Младост” и събиращи се в центъра, на площад „Александър Батенберг”.

По-рано през деня марш за правосъдие събра граждани пред НДК в подкрепа на отстранения кмет на столичния район „Младост” – Десислава Иванчева, и заместничката ѝ – Биляна Петрова.

За  14 ч. беше насрочен поредния протест срещу цените на горивата и високите данъци, но това не се случи. Въпреки това полицейското присъствие в района към момента е изключително засилено, информира bTV.

Според предварителната информация, протестно автошествие трябваше да се движи по булевард „Цариградско шосе” към центъра на столицата. За това шествие обаче се събраха малко хора.

Протести имаше и в Добрич. Протестно автошествие срещу държавното управление и политическата система премина през основни булеварди в най-натоварените часове за трафика в съботния ден – от 11 до 13 часа. Колите се движеха с надути клаксони и развети български знамена, с тях бяха и около десетина мотоциклета.

Автоколоната на протестиращите беше от около 20 автомобила. Тези, които протестираха, се движеха с включени аварийни светлини, което ги отличаваше от останалите граждани, участници в движението.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари