Софийският апелативен съд потвърди конфискуването на имотите на Братя Галеви

104
Освен имението в Ресилово, ще бъдат иззети и 9 автомобила
Освен имението в Ресилово, ще бъдат иззети и 9 автомобила Снимка: вестник "24 часа"

Освен имението в Ресилово, ще бъдат иззети и 9 автомобила

И на втора съдебна инстанция бе потвърдено конфискуването на имотите на дупнишките Братя Галеви, по искане на КНКОНПИ, пише вестник "24 часа".

Първо Окръжният съд в Кюстендил се произнесе, че имението им от 10 декара в село Ресилово трябва да бъде отнето в полза на държавата, а сега това потвърди и Софийският апелативен съд. Решението обаче може да се обжалва пред ВКС.

Освен имението, което по документи се води на офшорна фирма, а семействата на Пламен Галев и починалия вече Ангел Христов живеели там под наем от 300 лв. на месец, съдът постанови да се конфискуват и 9 супер скъпи автомобила за 2 174 600 лв., част от които били със бронировка и системи за защита от взрив и обстрел.

Братя Галеви са в неизвестност от 2012 г., като изчезнаха малко преди да получат окончателни присъди по 5 г. лишаване от свобода. В началото на юни т.г. изненадващо се разбра, че Ангел Христов се е върнал в Ресилово и е починал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    Лъчезар
    ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИЦИ,ЙОРДАН ВЕЛИКОВ ИВАНОВ ЕГН 5901195280 И СЪПРУГА КРАДЛИВАТА СВЕТЛАНА ГЕОРГИЕВА ДИМИТРОВА ИВАНОВА ЕГН 6302095291 ОТ РУСЕ, ОСЪЖДАНИ 22 ПЪТИ,40ФИРМИ ИЗМАМЕНИ, ПРИСВОЕНИ ЧРЕЗ ИЗМАМА 1000000ЛВ.НЕ ВЪРНАЛИ ПАРИТЕ НА НИКОГО. ПЛАЩАТ НА ПРОКУРОРИ И СЪДИЙ И ЗА ТЯХ НЯМА ЗАТВОР. НЕ ИСТРИВАЙ. И ДА ГИ СЪДИШ,НЯМА КАКВО ДА ВЗЕМЕШ ,НИЩО НЕ СЕ ВОДИ НА ТЯХНО ИМЕ И НА ИМЕТО НА ФИРМАТА. А КЪДЕ СА ПРИДОБИТИТЕ ЧРЕЗ ИЗМАМА ПАРИ.АМАН ОТ МОШЕНИЦИ.
  • 7
    10
    Гост
    "На умрело куче нощ вади"
  • 14
    9
    Защопъкне
    Девет сто годишни автомобила. Когато разбраха, че никой няма да им плати за да не ги конфискуват сега конфискуват имоти, които дори не са на името на Галеви. Никога не проверяван и не е правен опит да бъде проверен произхода на парите с които е придобит имота . Какво ги интересува истината. Интересен е рекета ..
  • 23
    8
    Възмутен
    Иззети са само 1имот в Ресилово и автомобили, а другите неща,а парите им от банки и офшорки? Преди 2 седмици обявиха че децата им регистрирали голяма строителна фирма в Лондон -разбирай парите са изпрани и ще започват да работят заедно. Боже. ....Опази ни. ...от такива бизнесмени.! Само бандюги и крадци .То май всички в България са все от тоя сорт. Имаше само един Шарлопов ,но той се спомина
  • 19
    7
    Братя Карамазови
    Ей много братя в тая държава бе, брат до брата. Винаги е било така, грабене, убиване в тоя терариум, мила чудна картинка:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари