Собственик на кораб е издал подкупните служители на ИАРА

0
Задържани са с белязани пари
Задържани са с белязани пари

Двамата служители на ИАРА Христо Златев и Веселин Атанасов, за които по-рано днес ви съобщихме, че са задържани, са арестувани с голям рушвет, информира Флагман.бг.

И към този момент продължава описването на банкнотите, които намериха в личния автомобил на главния инспектор на изпълнителната агенция в Поморие Веселин Атанасов.

Според неофициална информация, с която разполага бургаската медия срещу Христо и Веселин преди дни е постъпил сигнал от корабособственик от Поморие, който извършва промишлен улов на риба.

Той се оплакал, че е жертва на рекет от двамата служители на ИАРА. Става въпрос за немалка сума, равняваща се на годишната заплата на един от тях.

Христо и Веселин са спипани с белязани пари, а срещу тях има и достатъчно други доказателства – записи от срещата и СРС-а. Задържани са преди да напуснат Поморие, след като вече са разпределили взетия рушвет, сочи неофициалната информация на медията.

"Научих за ареста от вас, всичко, което имам като информация до този момент е от Флагман.бг. Не е постъпило нищо официално. Ще предприемем необходимите мерки, ще бъдем безкомпромисни, но да изчакаме официалната информация. Да не коментираме хипотези!", призова изп.директор на ИАРА доц.д-р Галин Николов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари