Шефът на ИАРА - Бургас: Задържаните служителите ще бъдат уволнени

2
„Досега не сме получавали сигнали срещу тях, изпълнявали са си съвестно работата, но явно работят и друго извън работно време, заяви Галин Николов
„Досега не сме получавали сигнали срещу тях, изпълнявали са си съвестно работата, но явно работят и друго извън работно време, заяви Галин Николов

Служителите Веселин Атанасов и Христо Златев, които бяха задържани при акция на полицията в Поморие, ще бъдат незабавно освободени от работа, каза директорът на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури Галин Николов, предава БургасИНФО.

Все още нямам официална информация. Очаквам при мен да дойде преписката и веднага ще реагирам. Двамата служители вече не ги свързвам изобщо с агенцията, щом работят по този начин, каза Николов.

Веселин Атанасов е дългогодишен служител, а Христо Златев работи в ИАРА от около две години.

Досега не сме получавали сигнали срещу тях, изпълнявали са си съвестно работата, но явно работят и друго извън работно време“, добави Николов.

Припомняме, че инспекторите на ИАРА бяха задържани публично от спецполицаи на кръстовището на улиците „Манастирска“ и „Мусала“ в Поморие, като по първоначална информация е намерен куфар с пари. По неофициални данни от очевидци вътре е имало много банкноти, а на двамата задържани са били вземани натривки от ръцете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари