Собственик на кафене в София вижда в реално време как му задигат оборота

3
"Камерата ме уведоми с SMS, че има влязъл човек в кафенето. Видях как влиза вътре, чувства се част от екипа, отива зад бара и взима пари и стока", разказва потърпевшият
"Камерата ме уведоми с SMS, че има влязъл човек в кафенето. Видях как влиза вътре, чувства се част от екипа, отива зад бара и взима пари и стока", разказва потърпевшият Видео: NOVA

Заведение в столичния квартал „Младост 1” е обект на поредица от кражби през последната една година

Затова алармира собственикът пред NOVA.  На кадрите от последната такава се вижда как мъж се разхожда и претърсва помещението, успява да отвори касата и да задигне стоки и оборот на стойност около 300 лв.

"В събота вечер пътувах в провинцията. Камерата ме уведоми с SMS, че има влязъл човек в кафенето. Видях как влиза вътре, чувства се част от екипа, отива зад бара и взима пари и стока. Мисля, че е имал информация, че в събота ме няма тук. По същото време в района е имало четири разбити обекта”, разказа собственикът на заведението.

"Напоследък кафенето е обект на кражби. Последният път беше преди 2 месеца. Оттогава нямам данни от полицията дали са хванали някого”, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    странно
    и ти държиш този "екип"!?!ами това си е твой проблем и твой избор,така е,нали.когсто няма обвързаност и контрол,ще има нисък оборот и липси!незаменими хора няма,за назидание на екипа следващите ще са с по-висока заплата,обявена официално пред сегашния,и право.не,задължение,-дс се долагат и дебнат едни-други-разбира се,срещу бонуси и резултатност-ако не-ВЪН,без да получат заплата и осигуровка-ще ги разделя между другите-и сирекгни дойазателства от камерите,дублирани със скрити камери,обявени в съда и застрахователната компания
  • 3
    1
    Бебе
    Напоследък кражбите, отвличането и убийствата зачестяват. Защо министъра на МВР не излезе и направи някакъв коментар?Докато усилията на вътрешното и правосъдното министерства са насочени единствено и само към отстраняването на Гешев нещата ще стават все по-зле.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари