Собственик на бензиностанция в Русе: Цената на бензина може да надхвърли 3 лева

1
Държавата не си е свършила работата, смята Венцислав Пенгезов
Държавата не си е свършила работата, смята Венцислав Пенгезов Видео: Кис 13

Държавата не си е свършила работата, смята Венцислав Пенгезов

Заради поскъпването на петрола, може да се очаква скоро цената на бензина да достигне и дори да надхвърли 3 лева за литър.

Това прогнозира собственикът на бензиностанция в Русе Венцислав Пенгезов, предаде Кис 13. Според него вече се усещало, че хората са започнали по-рядко да зареждат автомобилите си заради вдигането на цените.

За да може отново да говорим за драстично поскъпване на горивата над 3 лева, означава, че държавата не си е свършила работата, смята Венцислав Пенгезов. По-високите цени няма как да не се отразят на търговията с горива, коментира още той.

Предвид приетия на първо четене проектозакон за отмяна на дерогацията за руския петрол, и предвидения срок от 1 месец, в който това трябва да стане, след като решението влезе в сила, Венцислав Пенгезов смята, че не е възможно България да остане без доставки. Може обаче да има допълнително поскъпване на горивата.

Междувременно на международните пазари петролът продължава да поскъпва, като цената му вече надхвърли 95 долара за барел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    23
    до 22
    И аз не искам да вземам и малкото на сиромаха, ама докато чакаш да се покачи стандарта, ще погребеш половината си близки заради ракови заболявания. Дизеловия пушек е има-няма стотина пъти по-канцерогенен от бензиновия, така че на тарикатите честито. На вашите плещи се пада вината за поне 30% от починалите от онкологични заболявания. Останалите ще си разделят хранителната индустрия и производствата замърсяващи въздуха.
  • -1
    22
    Русенец
    То, и аз не искам да дишам дизелов пушек, ама не е решение да вземеш и малкото, което има сиромаха. Направи така, че българите да не са сиромаси, а да са богати хора. Ама това е трудно, нали? Най-лесно е, да се налагат абсурдни забрани и да се скубят глоби. Стандартът в България трябва да се покачва и днешните луксозни придобивки, утре да са стандартно оборудване за всеки дом. Ти искаш, днешните стандартни неща да станат луксозна стока утре. Реверсивно на просперитет.
  • 1
    21
    мхм
    Тогава какво си се разревал за тях. И аз нямам търпение да се разкарат бензиновите и нафтовите печки, няма да липсват на никой.
  • -6
    20
    Русенец
    Много наивно мислене. Личи си, по недораслите съждения, подплатени с липсата на житейски опит. Няма да изчезнат, тия професии. Е, поне бензинджията може и да е застрашен, но останалите не само, че ще продължат да съществуват, но и ще просперират. Днес, застрахователят взима 300 лв от колата с ДВГ, утре, ще ги вземе от електричката. Днес, ГТП пунктът взима 50 лв за преглед на стария ти Голф, утре, ще ги вземе от някой с Тесла. Днес, държавата взима 100 лв за винетка от мен, утре, ще ги вземе от теб. Днес, аз плащам скъп бензин, утре, ти ще плащаш скъп ток. Не се ли научихте вече? Няма да има безплатен обяд. Запомнете го и не се подлъгвайте по лъскавите реклами, с които само ви подмятат от една дерачница на друга.
  • 3
    19
    Пикасо
    Тея бизнеси ще измрат и хората ще си намерят друга работа. Така е устроен света. Сигурно и на каруцарите и конярите им е било криво като са измислили автомобила ама някак са го преживяли.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари