Бензиностанция в Русе затваря заради високите доставни цени на горивата

5
От бранша се опасяват, че фалитите на малки бензиностанции ще продължат ако се случи най-лошият сценарий – забрана за внос на руски нефт.
От бранша се опасяват, че фалитите на малки бензиностанции ще продължат ако се случи най-лошият сценарий – забрана за внос на руски нефт. Видео: Кис 13

Бензиностанция в Русе затваря от 31 май. Причината са високите доставни цени на горивата.

Всички 7 служители в обекта остават без работа от 1 юни.

Собственикът на бензиностанцията решил да затвори, тъй като сметките започнали да не излизат, обясни той пред камерата на телевизия КИС 13.

Георги Георгиев смята, че няма смисъл да продължава да работи. Освен това, той не може да си позволи да прави отстъпки от цената.

От бранша се опасяват, че фалитите на малки бензиностанции ще продължат ако се случи най-лошият сценарий – забрана за внос на руски нефт. Доставките от други места биха оскъпили суровината, което може да бъде компенсирано с адекватни мерки, смята друг собственик на бензиностанция в Русе.

Ако петролното ембарго на Европейския съюз срещу Русия бъде одобрено, се очаква това да стане постепенно в рамките на шест месеца.

Вижте повече подробности по темата във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    9
    РУСЕНЕЦ
    Цяла нощ не съм спал да ги мисля, че ще фалират малките бензиностанции.Как ще фалира нещо което не е твое.Да си фалират,за да не се мъчат.
  • 1
    8
    до 7
    Разбрахме какви сме и какво правим, но не разбираме ти какво правиш за да не си като нас, изключвам критиките ти тук, а вероятно и в де що форум има.:)
  • 2
    7
    BGoil
    Много сте тесногръди. Не е мой проблем докато не ми дойде на главата. Такива лумпени като вас пълнят гушите на големите вериги щото мозъка ви няма две гънки за да си правите сметка къде отива печалбата от горивата при големите вериги. Айде овци пак пълнете на 3.09 и се оплаквайте, че ви грабят.
  • 7
    6
    Светлозар
    Много важно да затваря фаида от тази бензиностанция никаква.Антим продават на 3,09 в момента а този лъжец вика че доставната им цена е била 3,10 да го духа.
  • 8
    5
    Асан
    Да копа с мотиката на село 🤣🇻🇳
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари