Сняг натрупа във влака София - Бургас

4
Причината е скъсано уплътнение на вратата, през което снегът е валял във вагона
Причината е скъсано уплътнение на вратата, през което снегът е валял във вагона

Причината е скъсано уплътнение на вратата, през което снегът е валял във вагона

Проверка по зрителски сигнал за сняг във влака София - Бургас. В рубриката „Аз, репортерът“ на bTV зрителят Момчил Младенов изпраща кадрите от заснежените вагони. Причината за снега е скъсано уплътнение на вратата, през което е навлизал във вагона, обясни Анатолий Атанасов, директор на „Оперативна дейност“ в БДЖ.

„Превозните бригади са инструктирани при такива случаи, които са рядкост, да преместват пътниците в други вагони, в които условията са нормални“, добави той.

„На ремонтния персонал му е обърнато внимание, за да не се допускат такива случаи отново. Около обяд вагонът ще пристигне в София и в депо „Надежда“ ще му бъде извършен ремонт, каза още Атанасов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари