СНЦ "Младежки глас" "осинови" проекта „ОКей – да се погрижим за Русенския кей”

0

Вчера ръководителите на Проект „ОКей – да се погрижим за Русенския кей” - Тереза Николова и Димитър Дерменджиев подариха проекта на СНЦ „Младежки Глас” – клон Русе.

Двамата съобщиха решението си пред събралите се „осиновители” и доброволците, които се включиха в провеждането на планираната за деня еко – акция.

Според Тереза и Димитър, които също станаха част от сдружението, основна роля е изиграло изключително активното включване на СНЦ „Младежки Глас” – клон Русе при осъществяване на замислените инициативи, както и отговорното и съвестно отношение на структурата към идеите на проекта.

"Осиновителите” по Проект „ОКей” организираха и проведоха поредната еко – акция на кея като почистиха разположените в близост до р. Дунав площи.

В дейностите по облагородяване на терените, освен „осиновителите“, участваха и много граждани, които бяха научили за събитието от медиите. Те се включиха доброволно, като част от тях осигуриха материали за самото почистване - торби за смет и ръкавици за еднократна употреба.

Еко - акцията, свързана с пролетно почистване на стопанисваните площи, имаше за цел да подготви мястото за провеждане на предстоящите инициативи и да направи кея приветливо и привлекателно място за русенци и гостите на града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари