Снимка за спомен!

0
Появи се премиера, появиха се и танковете...
Появи се премиера, появиха се и танковете...

Бедственото положение обявено в Бургаска област остава.

Пътят Поморие - Ахелой вече е отворен. Стотици все още са блокирани в колите си между Бургас и Карнобат. Ток няма в десетки села. Гражданите са бесни, обвиняват управниците, че не са си свършили работата.

"Къде са снегопочистващите машини, защото винаги са на другия край на България?", питат възмутено те.

Премиерът "загрижен" за бедстващите "кацна" на магистралата сякаш ще стопи снега. Единственото, което успя да постигне обаче беше да доизнерви обстановката и да предизвика лавина от недоволство. Казаното от Борисов не само шокира хора, но и предизвика брутални реакции от тяхна страна, споделя BNews.

"Като виждат времето, къде са тръгнали с деца… Ситуацията е променлива, защото вятъра е променлив… Танк сме докарали, аз си говоря поне с двайсет души през Фейсбук… детски градини има, хотели има… осигурили сме… Един земеделски производител ни срещна и ни даде един кашон с млЕко… Сега видяхте ли проблема с глобалното затопляне… Чистете, стига сте хейтвали", заяви Борисов, а след изказаното последва лавина от гражданско недоволство.

Ето  и част от реакциите на хората:

Надя Дичева: "Моля те, Господи, отърви ни от това недоразумение, от тази грешка на природата, банкянското говедо! Прибери го някъде, вържи го, заключи го, не го пускай!"

„Някакъв дебил по собствено желание се обърнал и задръстил боковата магистрала“ Е, нямам думи!

Стоян Тодоров: "Престъпникът Борисов каза, че не били преценили прогнозата за времето и е трябвало да затворят магистрала Тракия. Това е нормална европейска практика, да се затварят магистрали и аутобани, а да се отварят 3-то класни, 4-то класни и 5-то класни пътища. Иначе, всичко е наред и няма бедстващи хора. Да стоиш блокиран 17 часа в капан е нещо нормално. Нормално е и държавата да се управлява от крадци и престъпници. Когато крадоха от тази магистрала не мислиха да я затварят…На 31 декември, доживях да чуя това самопризнание… Нали тази магистрала беше неговата гордост, тяхната емблема…Та, за това, ако не може смъртна присъда, то поне в затвора да ги набутаме тези престъпници, че да не пъплят по пътищата и да се мъчат в това тежко време."

Георги Дренчев: "Мисля, че към този час вече са повдигнати обвинения към метеоролозите, предизвикали поредния катаклизъм в държавицата клета.…държавата се управлява от кризисен щаб…магистрала, магистрала – гледаш я проста работа, ама не е за прости хора."

Валери Тарандов: "На високоотговорни и незаменими министри като Лиле например, като излизат в отпуск по време на оставка трябва да им се дава държавен сателитен телефон, защото държавата се срина без нея! Звънете всички на Лиле, нищо че е скъп роуминга."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари