Снимаха разгорещена двойка да прави секс на червения килим в Кан

0

Редактоът на електронно издание Дейвид Гринър засне разгорещена двойка да прави секс на червения килим на фестивала „Лъвовете на Кан" ("Cannes lions"), съобщава „Холивуд рипортър".

Разгорещената сцена се разиграла в малките часове на вторник срещу сряда на самия червен килим на фестивала. Двойката била наблюдавана от Гринър и няколко негови колеги от отсрещния балкон по време на парти, организирано от рекламна агенция.

„Малцината, които останахме, наблюдавахме сцената безмълвно, поглеждайки се един друг с изражението „Това наистина ли се случва?". Те като не можехме да видим лицата им, аз направих снимка с айфона си просто за забавление. Дори не мислех, че ще се вижда добре с този огромен светещ надпис отгоре на фона на околния мрак", сподели Гринър.

Под снимката в Туитър той написа: „Откачен респект към тази дойка, която прави див секс на червения килим на „Лъвовете на Кан" точно в момента". Той уточни, че ако лицата на разгорещените любовчии можело да бъдат разпознати, той никога не би публикувал снимката.

Същият този червен килим ще посрещне шоуто за връчването на наградите на фестивала тази събота.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари