IT общността на Русе се събра на зареждащо парти на кея

6

Представители на ИТ компании и обучаващи се в новите технологии отпразнуваха края на учебната година с впечатляващо тържество на кея на града

Над 200 участници в обучения, лектори, партньори и приятели на Startup Factory се събраха на нетуъркинг парти на сцената на Фестивала "Реките на града". За гостите буха подготвени подаръци от спонсорите на събитието, а организаторите изненадаха най-малките участници със сладолед и шоу със сапунени балони от Украйна. 

Професионалисти от ИТ общността обсъдиха индивидуално с учениците възможностите, които биха могли да им предоставят, споделиха опит и съвети. Младежите останаха изключително мотивирани и заредени да се развиват в тази сфера.

Събитието сложи край на Седмиците на дигиталното изкуство и технологии за младежи, които се проведоха в Русе през последните 6 седмици. Над 90 ученици се включиха в едно или няколко от обученията и уъркшоповете, подготвени от Startup Factory. Изключително успешни професионалисти в своите си области, които живеят в Русе, но работят на световния пазар, разкриха тънкостите от кухнята на ИТ света и зададоха на учениците силен импулс и посока за професионално и личностно развитие. 

Всички участници в нетуъркинг събитието в четвъртък вечер останаха очаровани от организацията и многократно настояха мероприятието да стане традиция в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    do 5
    A pak ti izkarva6 za 1 mesec po malko pari otkolkoto te za edin den maka maka
  • -4
    5
    uha
    nqkakvi super debeli ili super slabi pleshivi zadrustenqci piqt craft bira i se samovazhvalqat kolko sa umni... sqkash dosega ne e imalo podobni sbirki na snobi nikoga v istoriqta na chovechestvoto
  • 5
    4
    Гербич
    А силно иновативните и интелигентни деятаели на кея - Стоилов, Нунев и Бучуковска бяха ли на откриването? Те ва истински вдъхновение за необятния човешки ум.
  • 4
    3
    Евлоги
    Че русенските ай тита не са ли отдавна в София или чужбина? А деца няма вече, че да има нови ай тита. Русе е на умирачка.
  • 5
    2
    Дон Вито
    Петното бил ли е там!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари