Снежна буря в САЩ отмени над 1400 полета

0
Над 1700 полета бяха забавени
Над 1700 полета бяха забавени Снимка: Getty Images

Над 1700 полета бяха забавени

Повече от 1400 полета бяха отменени вчера в САЩ, след като североизточните щати на страната бяха връхлетени предишния ден от смъртоносна снежна буря, която принуди някои щати да обявят извънредно положение, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Общият брой на отменените полети в САЩ, включително вътрешни и международни, бе 1450 към вчера на обяд. Още 1774 полета бяха забавени, сочат данните.

Летището "ЛаГуардия" и международното летище "Джон Ф. Кенеди" в Ню Йорк, както и международното летище "Лоугън" в Бостън, бяха сред най-силно засегнатите от забавяния и отмяна на полети.

Жестоката снежна буря натрупа повече от 60 см. сняг в някои райони и бе съпроводена с бурни ветрове, което наложи отмяна на хиляди полети и принуди губернаторите на Роуд Айлънд и други щати да ограничат достъпа до обществени пътища, посочва още Ройтерс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари