Снегът остави Пиргово на тъмно

1
Към момента на територията на община Две могили проблеми с електроподаването има в селата Баниска, Помен и Могилино
Към момента на територията на община Две могили проблеми с електроподаването има в селата Баниска, Помен и Могилино

Всички пътища в област Русе са проходими при зимни условия

Цяла нощ 20 снегопочистващи машини са обработвали републиканската пътна мрежа в област Русе против заледяване. Всички пътища в региона са проходими при зимни условия. Няма проблем с придвижването както на леки и лекотоварни автомобили, така и на тежкотоварни автомобили над 12 тона.

Припомняме, че вчера временни ограничения имаше в района на село Писанец, както и на пътния участък между Ценово и Обретеник. Проблемите бяха породени от закъсали камиони, които не са били адекватно подготвени за обстановката.

Още през вчерашни ден са били отстранени и повредите по електропреносната мрежа, които оставиха селата Червен, Кошов и Табачка частично без ток. Към момента на територията на община Две могили проблеми с електроподаването има в селата Баниска, Помен и Могилино. Без ток е и село Пиргово, община Иваново. На място се намират екипи на „ЕРП Север“, които работят по отстраняване на авариите.

Областният управител Галин Григоров, както и неговият заместник Валентин Колев са в постоянен контакт с всички институции, имащи отношение по снегопочистването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Хубаво е да си по майчинство. Събудиш се сутрин, па си направиш кафенце, вечерта седнеш, изпиеш го.

Харесай Дунавмост във Фейсбук