СМЯНА НА ТАКТИКАТА: ИТН ще разкрие министрите си на ИСБГНИ, ДБ и БСП

0
Съобщението на партията е изненадващо
Съобщението на партията е изненадващо Снимка: Булфото

Това се случва два дни след като от партията на шоумена представиха кандидата си за премиер Пламен Николов

"Уважаеми колеги, уведомяваме ви, защото всичко трябва да е открито и пред очите на обществеността, че в следващите дни политическото ръководство на парламентарната група на ПП "Има такъв народ" ще изпрати покани за срещи до политическите ръководства на парламентарните групи на "Изправи се БГ! Ние идваме!", "Демократична България" и БСП, за да ги запознае със структурата и състава на нашия проект за министерски съвет".

Това пише в съобщение изпратено до медиите Тошко Йорданов, председател на парламентарната група и зам.-председател на "Има такъв народ".

Съобщението е изненадващо, защото самият Йорданов, колегите му, а днес и лично в интервю от дома си Слави Трифонов нападнаха "Демократична България" и Христо Иванов. По рано през деня Трифонов отговаряше на актуални въпроси на Йорданов в живо излъчване във Фейсбук и ясно заяви, че не търси подкрепа и няма намерение да консултира с когото и да било хората, които предлага за министри, както и че няма да позволи някой да му предлага министри.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари