Сменена е шефката на ИА "Одит на средствата на ЕС" заради проверка на Европрокуратурата

0
Това съобщи вицепремиерът в оставка Асен Василев
Това съобщи вицепремиерът в оставка Асен Василев Снимка: 24 часа

Заради проверка на Европрокуратурата е сменена шефката на Изпълнителната агенция „Одит на средствата на ЕС“.

Това стана ясно от блиц-контрола с министър Асен Василев в Комисията по бюджет и финанси, предаде Actualno.com

„Смяна има, тя е съгласувана с нашите партньори в Европа. Без да влизам в много подробности, смяната е продиктувана от течащо разследване на Европейската прокуратура“, уточни Василев. По думите му новият ръководител на агенцията е дългогодишен служител на същата агенция.

Финансовият министър коментира и обстановката по границата след като държавата пое фитосанитарния контрол. „Обстановката е нормализирана. Днес на „Митниците“ има и проверка от ЕК“, каза той и уточни, че проверяват дали новата лаборатория работи нормално. „Освен това митниците са в постоянен контакт с турските колеги така че да може трафикът да се движи максимално бързо“, добави още Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари