Служители на "Автомобилна администрация" излизат на протест

2
Те са недоволни от планираната смяна на начина, по който ще се изчислява работното им време
Те са недоволни от планираната смяна на начина, по който ще се изчислява работното им време Снимка: bTV

Те са недоволни от планираната смяна на начина, по който ще се изчислява работното им време

Протест на работещите в Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ ще се проведе от 12:30 ч. в София, предава БНР.

Те са недоволни от планираната смяна на начина, по който ще се изчислява работното им време и заявяват, че предприемат действия за започване на наказателна процедура от Европейската комисия срещу България.

Освен това, от агенцията подчертават, че държавата не е изпълнила изискването от 2005 година да има най-малко 500 инспектори, заети само с пътен контрол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Google
    Не псувайте, че не знайте с кого чета коментарите. Бъдете толерантни. Ако се спират само чужди - рекетьори, само български - "не стига, че няма работа и хайде да се оправим някак". Лека и безаварийна!
  • 7
    1
    Недоволен
    Да ви го туря мишкари… хрантутници! Къде бяхте тея месеци бе недоебани путки. Камиони с рег табели UA, TR и РО ЛЕТЯТ ПО ПЪТИЩАТА ПУТКИ МАЙНИ ТАКИВА!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари