НИМХ спря прогнозата за времето

0
Институтът обяви протестна готовност, а причината е намерението на депутатите да го прехвърлят от Министерството на образованието към Министерството на околната среда и водите
Институтът обяви протестна готовност, а причината е намерението на депутатите да го прехвърлят от Министерството на образованието към Министерството на околната среда и водите Снимка: БНТ, стоп кадър

Тази сутрин на сайта на Института по метеорология и хидрология не може да бъде видяна прогнозата за времето

 Институтът обяви протестна готовност, а причината е намерението на депутатите да го прехвърлят от Министерството на образованието към Министерството на околната среда и водите, информира БНТ. 

От правителството са категорични, че това няма да доведе до загуби за института.

Зад идеята за прехвърлянето застана и образователният министър. Учените обаче се страхуват, че това ще е проблем за осъществяване на научната им дейност, която е съществена част от работата им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Работник
    Десциплинарно уволнение за всички в НИМХ начело с шефа им! Аз ако не отида един ден на работа шефа моментално ще ме изрита!
  • 3
    1
    Голям праз
    Кахър за дъжд, пък то – слънце!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари