Служители на „Автогара - юг” - Русе: Не се чувстваме в безопасност!

6
Вижте кадри от нощта, в която е пребита служителка
Вижте кадри от нощта, в която е пребита служителка Видео: NOVA

Вижте кадри от нощта, в която е пребита служителка

Служителка на Централната автогара в Русе е била пребита в нощта срещу сряда. Жената е била нападната в помещение до тоалетните, които обслужвала. Ранената е настанена в болница със сътресение на мозъка. За побоя е задържан 49-годишен бивш затворник.

Той идва често. Настояваме да има охрана през нощта. Мъжът е заплашил, че аз съм следващата, защото сме се оплакали на медиите”, разказа пред камерата на NOVA Силвия, служител на автогарата.

Имаме жива охрана, СОТ. Нападението се е случило в коридорите при тоалетните. Там нямаме право да слагаме камери или охранител”, твърди Янко Янков, управител на „Автогара- юг”- Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    Дсеррррр4444
    Няма ли кой да му дръпне един хубав бой!!!!
  • 9
    9
    Маринова
    Някой поглеждал ли е скоро сайта на автогара Русе? Няма по-лош сайт на автогара на голям град в страната. Някой ще понесе ли отговорност за това и не дължи ли на русенци поне точна и надеждна информация?
  • 11
    8
    Служител в автогарата
    Няма охрана на автогарата от както е назначен новия управител, което е повече от година. При оплакване собственика казва "има си управител", управителя казва "пари няма - действайте". Трябва пълно разследване на договори, оплаквания, концесионен договор, данъци...тия печалбари нямат място в този обект.
  • 3
    7
    до 6
    чистачи имах предвид. Те също са служители
  • 3
    6
    до 5
    Не, не. Не им плащат да чистят. За съвсем друго им плащат. За чистене се наемат чистачи.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари