Служебният премиер: Аз съм човек, който не дава празни обещания!

1
Това заяви Стефан Янев
Това заяви Стефан Янев Видео: NOVA

Това заяви Стефан Янев

Благодаря за доверието. Да бъда министър-председател е висока чест, но и огромна отговорност, аз съм човек, който не дава празни обещания. Но залагам целия си авторитет, жизнения си опит, граден с години, за това, че ще работя почтено, при спазването на върховенството на закона и в интерес на обществото. Това ще очаквам и от служебните министри”, посочи Стефан Янев при встъпването в длъжност на кабинета, назначен от президента.

Той добави, че основен приоритет е организирането и провеждането на честни избори, при стриктно спазване на законовите разпоредби.

В тази връзка очаквам всички институции да работят синхронизирано и да бъдем абсолютно безкомпромисни при всякакви опити за изборни нарушения”, добави той.

Янев каза, че не може да се ангажира, че за периода, в който действа служебното правителство, то ще реши проблемите, натрупани през годините.

Ще дам всичко от себе си, както и моите колеги, за да може поне този процес да започне. Честно и отговорно управление на служебния кабинет може да възстанови поне отчасти загубеното доверие в институциите”, категоричен беше служебният премиер.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари