Случилото се тази сутрин в Бургас е ужасяващо

30
"Журналистка“ си позволи да каже в ефир, че „това нямаше как да се случи преди, когато държавата се управляваше от един друг човек“
"Журналистка“ си позволи да каже в ефир, че „това нямаше как да се случи преди, когато държавата се управляваше от един друг човек“ Снимка: Флагман

"Журналистка“ си позволи да каже в ефир, че „това нямаше как да се случи преди, когато държавата се управляваше от един друг човек“

Случилото се тази сутрин в Бургас е ужасяващо. Двама полицаи намериха смъртта си, докато се опитваха да си свършат служебните задължения и да спрат един автобус, пълен до горе с бежанци. Още докато гледах сутринта по телевизията неспирните включвания от мястото на кошмарния сблъсък чух нещо, което тепърва ще набира сила.

Една дама, журналист и собственик на сайт, примеси правдивия си иначе гняв с политическа агитация. На крачка от все още прясната кръв, смляната патрулка и струпаните на метри като стреснати животни бежанци, измъкнати от скривалищата на автобуса, тази „журналистка“ си позволи да каже в национален ефир „това нямаше как да се случи преди, когато държавата се управляваше от един друг човек“.

Отвратително е това, което ще се излива в следващите дни, затова да си кажа още сега. По време на фирменото управление на държавата от страна на корпорацията ГЕРБ, под мъдрия контрол на Бойко Борисов, в България бяха изградени и функционират доста добре смазани канали за „внос“ на мигранти. Тези престъпни групи оперират с пряката опека на представители на местната власт, която ВСЕ ОЩЕ е чудесно разделена между ГЕРБ и ДПС. Така че всяко внушение, че ГЕРБ и Бойко Борисов са ни пазили от бежанците, контролирани от Ердоган, е също толкова нелепо както и твърдението, че ГЕРБ и Бойко Борисов ни пазят от комунистите.

За душите на невинно загиналите полицаи и за късмета на натоварените като животни бежанци ще трябва да се молим на един и същ Бог.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    11
    Истината е тази
    Да, Герб управлява ха с професионализъм, а не престъпниците кило и Асен гея
  • 1
    10
    Илиев
    Права е жената! При Т.Живков имаше граница,имаше ред и уважение към полицията. А сега наглост,простотия ,корупция....и тн! Абе пълни беззаконие
  • 1
    9
    Бонбон
    При Тато държавната граница се пазеше с оръжие и всеки опит за нарушаване се посрещаше със стрелба. Затова и ред имаше и такива буболечки да убиват наши момчета нямаше... Ей това е имала предвид журналистката и е права... Много българи мислят като нея и я подкрепят. Защо в Дубай няма бежанци запитвали ли сте се?
  • 11
    8
    Ййййй
    Нямаше да се случи при Живков и тази журналистка нямаше да си отваря устата защото щеше да отиде в Белене отрепки много вярвате на болуците
  • -2
    7
    Светла
    Тая "журналистка" да си завре дипломата в задника. Точно тоя човек е виновен за всичките ни беди.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари