Случаят с прокурорския син: Адвокатът на младежа обвини Гешев в двоен аршин

1
Васил Михайлов беше задържан по обвинение за побой на бившия футболист на „Миньор“ (Перник) Румен Андонов
Васил Михайлов беше задържан по обвинение за побой на бившия футболист на „Миньор“ (Перник) Румен Андонов Видео: NOVA

След обещанието на главния прокурор Иван Гешев за проверка на прокуратурата в Перник заради случаите на побои, свързани с прокурорски син, защитата на 19-годишния Васил Михайлов с първи коментар.

Пред NOVA адвокатът на младежа Христо Ботев обвини Гешев в "двоен аршин" за това, че се меси в разследването.

Прокурорският син беше задържан по обвинение за побой на бившия футболист на „Миньор“ (Перник) Румен Андонов. До ареста на Михайлов се стигна след акция на МВР в града, в отговор на заканата на кмета Станислав Владимиров да оглави протести срещу отказите на полицията да работи по сигнали срещу младежа.

"Поисках разговор с г-н Гешев.Вчера разговорът продължи в тази посока, че лично ще следи случая и ще се направи проверка на пернишката прокуратура за всички дела назад във времето - как са се движили. И след това ще се предприемат конкретни действия", заяви в ефира на "Събуди се" по NOVA кметът на град Перник Станислав Владимиров.

ова е страхотно, че главният прокурор се е намесил. С този ентусиазъм можеше да се намеси и по-други разследвания. Но така е преценил, така е направил. Почти съм сигурен, че ще излезе, че не е имало никакви сигнали и жалби срещу моя клиент, за да има, каквото и да е прикриване. Ако баща му не беше прокурор, съм сигурен, че никой нямаше да знае за това кой е Васил Михайлов и всичките тези случаи щяха да са едни битови конфликти, на които никой нямаше да обърне внимание", коментира от своят страна Христо Ботев, адвокат на прокурорския син Васил Михайлов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари