Случаен ли е кадърът със средния пръст на Тошко Йорданов на коалиционния съвет?

0
Самият той не пожела да даде обяснение, коментира съпредседателят на "Зелено Движение" Владислав Панев
Самият той не пожела да даде обяснение, коментира съпредседателят на "Зелено Движение" Владислав Панев

Самият той не пожела да даде обяснение, коментира съпредседателят на "Зелено Движение" Владислав Панев

Провокативна снимка от коалиционния съвет в неделя публикува в профила си премиерът Кирил Петков и предизвика вълна от коментари. На нея се вижда как Тошко Йорданов от "Има такъв народ" подпира главата си със среден пръст, докато колегите му се усмихват.

Въпросът случаен или нарочен е жестът, остана без отговор. Bulgaria ON AIR потърси Тошко Йорданов, но той не пожела да обясни. Затова попитахме друг участник в срещата, допълват от медията.

"Нямам такъв спомен, че той е направил такъв жест. Не е било съзнателно", каза съпредседателят на "Зелено Движение" Владислав Панев.

На въпросната среща коалиционните партньори обсъдиха двете номинации на управляващите за нов управител на БНБ. Единна кандидатура така и не беше обявена, но по-рано през деня говорителят на кабинета - Лена Бориславова, коментира кандидата на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров като единствения подходящ за поста и изрази съмнение в качествата на Любомир Каримански от "Има такъв народ".

"Това е лъжа - управляващата коалиция няма единен кандидат. Има двама кандидати. Тъй като моята работа в момента е да пазя стабилността на коалицията, няма да отговарям аз", заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов.

И даде думата на самия Каримански.

"Това беше внушения и опити за клевети, които аз не мога да приема. Недопустимо е от страна на правителството да се вмешателства в независимостта на една такава институция. Както е недопустимо да се казва на Народното събрание кой е точният кандидат", коментира той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Нострадамус
    Схванал му се е пръста, или пък миг по-късно лявата му ръка е била в панталона отзад, а може би като истинска коалиция са си партнирали, по европейски!
  • 4
    3
    pepo
    Безмозъчните депутати от ИТН са резултат на безмозъчните им избиратели.
  • 5
    2
    русенец до 1
    Не съм съгласен с теб. Те не са много прости, а са направо един Еверест на простотията и простащината, един еталон на селяндурщината! Най-лошото е, че има хора, гласуващи за тях, а това изобщо не говори добре за нещото, което по инерция се нарича български народ.
  • 8
    1
    оня
    боклуците на ИТН прости мноо прости
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари