След загубата на Георги Котев: Поклон за достойно изживян живот и изпълнен човешки дълг

3
Илиян Василев: "Подобни хора като него се самообричат с онази любов и посветеност към Отечеството, която днешните властващи не могат и дори и да си представят.  Жалко, много жалко - толкова млад"
Илиян Василев: "Подобни хора като него се самообричат с онази любов и посветеност към Отечеството, която днешните властващи не могат и дори и да си представят. Жалко, много жалко - толкова млад" Снимка: Фейсбук

Тежка загуба за почтената разследваща журналистика. Такива хора като Георги се броят на пръстите на едната ръка

 И той има лични причини да получава големи пари за себе си, за близките си, един път се живее. В ядрената енергетика е така, вземат се големи пари. Но предпочете да бъде морален и отговорен за съдбата на хората. Когато разкри далаверата с подмяната и нелицензираното ядрена гориво през 2008 година, той се водеше от ценностите и принципите на честния и отговорен професионалист, защото в ядрената енергетика грешки струват стотици, хиляди, милиони и в пари, но и в животи.

Подобни хора като него се самообричат с онази любов и посветеност към Отечеството, която днешните властващи не могат и дори и да си представят.

Жалко, много жалко - толкова млад.

Светъл да ти е пътя, и нисък поклон за достойно изживян живот и изпълнен човешки дълг. Колцина могат да стигнат до това!?

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари