След 30-годишно прекъсване: Русия отново ще произвежда съветските хладилници "МИР"

1
От компанията планират да произвеждат по 600 000 хладилника годишно
От компанията планират да произвеждат по 600 000 хладилника годишно Снимка: "ПОЗиС"

За първи път тези хладилници започват да се произвеждат през 1959 година

В Русия възобновяват производството на хладилниците с марка "Мир", известни още от времената на СССР, съобщиха от компанията "ПОЗиС", част от държавната корпорация "Ростех". Съобщението е поместено и на уебсайта на корпорацията, предава Actualno.

Хладилниците „Мир“ са известни още от съветските времена със своето качество, надеждност и издръжливост, казва изпълнителният директор на компанията Радик Хасанов. Според него все още в Русия има семейства, които използват този уред и той е в изправност. "Убеден съм, че въпреки тежката конкуренция, имаме всички шансове да повторим и дори да увеличим успеха на легендарния „Мир“, каза той.

За първи път тези хладилници започват да се произвеждат през 1959 г. Сега от компанията планират да произвеждат по 600 000 хладилника годишно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    daskal
    сащ е агресор! сащ е терористична 52 полова поддържава!
  • -1
    3
    daskal
    а аз съм един изкъфял неудачник
  • 0
    2
    daskal
    сащ е агресор! сащ е терористична 52 полова поддържава!
  • -1
    1
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    Рушлямската фалшива пропаганда в действие! То не бяха Лади, Москвичи, компютри, сега хладилници.... а моГилизираните солдатчета си крадат тоалетни чинии да пращат на родата у Буратия! Жалки мурзилки! Станаха за смях на цялата планета Земя!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари