Слави Трифонов: Явно освен мисирки има и един мисир

1
Кандидатурата на Антон Хекимян е доказателство за целия този политически водевил в публичното пространство на България
Кандидатурата на Антон Хекимян е доказателство за целия този политически водевил в публичното пространство на България Снимка: Има Такъв Народ / Facebook

Кандидатурата на Антон Хекимян е доказателство за целия този политически водевил в публичното пространство на България

Всеки български гражданин, който отговаря на условията на закона, може да бъде кандидат за кмет. В този ред на мисли, Антон Хекимян явно отговаря на условията на закона. Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на ПП „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов.

„Но дали отговаря на условията на морала? Да приемем, че онзи ден Бойко Борисов му е предложил, вчера той си е подал оставката като шеф на новините на БТВ и днес се е кандидатирал за кмет на ГЕРБ. Всичко това е малко вероятно. По-вероятното е той да симпатизира на ГЕРБ отдавна и като шеф на новините на БТВ в последните години той е проправял пътя на ГЕРБ в медийното пространство. Разбира се, не знам дали е така, но така е най-логично“, допълни Трифонов.

"Не е незаконно, но е доказателство за целия този политически водевил в публичното пространство на България. Нали Бойко Борисов наричаше журналистите мисирки. Явно има и един мисир. Така че, между представителя на мисирките и представителя на лъжците, аз избирам Ивайло Вълчев. Той е ваш представител!", завършва публикацията на председателя на ИТН.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    срам .... срам ...
    Не съм Фен на Слави Трифонов, нито на Анна Цолова, но преди време прочетох интервю на Венелин Петков, който ми беше симпатичен и бе подменен от Хекимян, в което се казваше, че многократно като шеф на новините Петков е натискан от управниците да управлява новините...., Ха сега да помислим - кво ли е правил през всичките тези години Хекимян с новините и колко обективни са били?! БТВ е една от продажните и необективни телевизии в България.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари