bTV била в шок от кандидатурата на Хекимян

1
Телевизията незабавно ограничила достъпа му до нюзрума
Телевизията незабавно ограничила достъпа му до нюзрума Снимка: ГЕРБ

Телевизията незабавно ограничила достъпа му до нюзрума

Номинацията на Антон Хекимян за кмет от ГЕРБ била голям шок както за ръководството на bTV, така и за колегите на журналиста, разказаха служители на медията, цитирани от OFFNews.

Новината дошла неочаквано и за самия Хекимян, като според няколко източника предложението му било отправено в сряда, 20 септември. Тогава Борисов го повикал и му обявил, че е решено той да е кандидатът за столицата. "Не е било предложение, а заявка", твърдят източниците на OFFNews. Самият Хекимян днес каза, че е поискал време да помисли преди да вземе решението.

Ръководството на bTV било хванато напълно неподготвено за тази ситуация. Когато Хекимян съобщи за напускането си (събота, 23 септември), новината не влиза нито в емисията новини, нито в сайта на bTV Новините. Телевизията няма и ново назначение за поста директор на новините, като засега длъжността се поема от главния изпълнителен директор на bTV Media Group Ралф Бартолайт, който има предишен опит като шеф на нюзрум.

Макар официално Хекимян и bTV да се разделиха с добър тон и да си благодариха взаимно за съвместната работа, опасенията сега са как имиджово това ще се отрази на телевизията.

Не толкова отдавна бе времето, когато някогашният водещ на сутрешния блок Николай Бареков също залитна към Борисов, а впоследствие направи и собствена партия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Бай Чеп
    Тия пък били в шок, всички знаят, че в ЦРУ-телевизиите са мисир до мисира!
  • 9
    3
    Възмутен
    Щом са в шок, да изчакаме старта на предизборната кампания. Тогава Хекимян ще има медийно време, задайте му шокиращи въпрос. Например, преди колко години Хекимян е станал Герберян. Съвсем ни взехте за дебили.
  • 6
    2
    ХАХАХАХА
    ВСИЧКИ гледни точки - ХХАХАХА ХАХА ХА ХА ХА АХ АХ АХ АХ АХ АХ А
  • 5
    1
    ...
    В шок са и мармотите, дето завиват шоколада за водещите, както и русалките зад камера. И зрителите са в шок. И диреторите на бТВто - и те в шок. Абе шок и боНба.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари