Слави Трифонов: Василев и Денков са назначили вълк да пази стадото

1
И това не е по слухове, а по явни доказателства признати от съда, коментира Трифонов по казуса с Петя Банкова
И това не е по слухове, а по явни доказателства признати от съда, коментира Трифонов по казуса с Петя Банкова Снимка: БГНЕС

И това не е по слухове, а по явни доказателства признати от съда, коментира Трифонов по казуса с Петя Банкова

"С любопитство наблюдавах днес мярката за неотклонение на арестуваната шефка на митниците, Петя Банкова, назначена и протекционирана лично от Асен Василев. Освен нейната мярка, се гледаше и мярката за неотклонение на баща и син, Марин и Стефан Димитрови.

Всъщност, всичките те са обвинени, че са организирана престъпна група и са контрабандисти. Шефката на митниците - контрабандистка. И бившият министър-председател, Николай Денков, твърди, че всъщност, контрабандисти са ДАНС и те прекарват наркотици. Това го знаел по слухове. Леле мале, в каква ситуация се намираме.

Съдът прие днес, че има достатъчно доказателства, за да остави за постоянно в ареста Петя Банкова и Марин и Стефан Димитрови. Обвинени в организирана престъпна група и контрабанда. И ако това е вярно и се докаже, значи Асен Василев, като финансов министър, и Николай Денков, като министър-председател, са назначили, в лицето на Петя Банкова, вълк да пази стадото. И това не е по слухове, а по явни доказателства признати от съда.

И ако това е така, каква причина може да има?

Никой от хората, които четат това, което пиша, не е достатъчно глупав, за да не се досети сам. Контрабанда, с цел печалба, пълнене на партийната каса и лично облагодетелстване. И аз, и вие, ще наблюдаваме с интерес развитието на събитията, защото те са показателни за това какви хора ни управляваха последните 9 месеца.

Все отнякъде трябва да се започне!", пише Слави Трифонов в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    123456
    Чучело грозно скрийсе в дупката сибе!
  • 5
    2
    До Слави Трифонов
    Ами вълците от вълчата глутница ,кой или кого да назначат? Ясно е че ще е вълк от тяхната глутница.Там има борба за плячката от няколко глутници вълци и се нахвърлят върху кървавото месо.Вълчи времена.
  • 0
    1
    дdada
    Защо все храниш Пепетата бе скорбут, от 13 години сме в безвремие заради твоите хора.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари