Слави Трифонов: Тупкат топката и пазят Бойко Борисов, но и “Има такъв народ” са виновни

0
Докато тези хора са в политиката, за съжаление и в управлението на държавата, ще бъде все така. Отвратително, пише лидерът на ИТН
Докато тези хора са в политиката, за съжаление и в управлението на държавата, ще бъде все така. Отвратително, пише лидерът на ИТН Снимка: 7/8 TV

Докато тези хора са в политиката, за съжаление и в управлението на държавата, ще бъде все така. Отвратително, пише лидерът на ИТН

Днес комисията по имунитетите заседава 14 минути. Трябваше да се гледа искането за свалянето на имунитета на Бойко Борисов. Обаче не се гледа, защото комисията заседава само 14 минути. И се разпусна. И имунитетът на Бойко Борисов си остана. Забелязвате ли, че става точно това, което Кирил Петков каза на онзи прословут запис. Ще тупкат топката и ще пазят Бойко Борисов. И те тупкат, и пазят.

Сега ще си призная нещо - “Има такъв народ” са виновни. И аз съм виновен, ама те са по-виновни. Казвах им аз на депутатите от ИТН: “Дайте двама члена за тази комисия”, те викат: “Не, ние не можем да тупкаме.” И аз се съгласих, защото в тази комисия тупкат и пазят, а това си е работа на “Продължаваме промяната”. Да оставим шегата настрана, това е толкова отвратително. Ама така ще е. Докато тези хора са в политиката, за съжаление и в управлението на държавата, ще бъде все така. Отвратително.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Аз
    Противобългарско правителство.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари