Слави Трифонов: Троянският кон в парламента се оказа кобила

0
Изходът е само един - референдум за президентска република, написа лидерът на ИТН във Facebook
Изходът е само един - референдум за президентска република, написа лидерът на ИТН във Facebook

Изходът е само един - референдум за президентска република, написа лидерът на ИТН във Facebook

"Троянският кон в парламента се оказа кобила. С червен косъм. И жълтите павета освен, че са криви, вече са и самотни. Изходът е само един – референдум за президентска република. Вие сте суверенът и вие трябва да решите. Това зле скалъпено шоу ли искате да гледате непрекъснато или работещ, отговорен и кадърен политически елит?". Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във Facebook. Коментарът му дойде, след като депутатите избраха Вежди Рашидов за председател на Народното събрание.

"Като гледам какво се случва в българския парламент, някак си от само себе си реших да поема вината за всичко това. Ами, да, вече така съм свикнал да съм виновен, че някак си отвътре ме напъва чувството да изкрещя: “Аз съм виновен! Заради мен парламентът буксува. Заради мен няма председател на парламента. Защото разбирам от шоу и всичко, което гледате последните три дни по телевизията е създадено от мен, продуцирано от мен и написано от моите сценаристи. И заради мен председател на парламента е Краси Радков…. извинете – Вежди Рашидов”, пише още Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари