Слави Трифонов: Това би трябвало да е краят на политическата кариера на Христо Иванов

2
Лидерът на ИТН направи поредния си коментар в мрежата
Лидерът на ИТН направи поредния си коментар в мрежата Снимка: Facebook

Лидерът на ИТН направи поредния си коментар в мрежата

Слави Трифонов днес излезе с пореден пост в социалната мрежа във връзка с последните актуални политическите теми. Лидерът на ИТН написа в профила си във Facebook:

"Вероятно, всички вече сте разбрали за днешната реплика на Делян Пеевски, която гласи: “Христо Иванов пиеше мазно турско кафе и седеше в скута ми.” Това би трябвало да е краят на политическата кариера на Христо Иванов. Министър на Бойко Борисов, защитник на свободата на плажа на Ахмед Доган, авторът на лъжата, че аз съм дългата ръка на ДПС, въобще, борец срещу присъствието на ДПС в българското политическо пространство. Спомняте ли си как се беше снимал пред централата на ДПС и крещеше “Нито глас за Пеевски”? И, в крайна сметка, сгушен в скута на Делян Пеевски, пие мазно турско кафе. Би трябвало тук да приключи политическата му кариера, заради лъжите, заблудите, измамите, липсата на достойнство, липсата на всякакъв срам, абсолютната наглост и дебелоочие. Би трябвало неговите избиратели да го изгонят от удобния стол на политик и техен представител. Но, това едва ли ще се случи. Защо? Не знам. Това са тайните на човешката природа, българския политически живот и жълтопаветната душа. Ще кажа клише, но то е абсолютно вярно за ситуацията - щеше да е адски смешно, ако не е толкова тъжно. Просто сега, всеки път като видя физиономията на Христо Иванов ще си представям как седи миличко и нежно, приласкан в скута на Делят Пеевски и пие мазно турско кафе. Или поне аз ще си представям това, за вас не знам. Ашколсун, Христо, евала, машала и аферим!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    15
    Ряпа
    Христо не взе ли ,,Росенец,, на абордаж. Май при абордажа и Доган го е друсал в скута си но не кафе , на локум ще да е било .
  • 3
    14
    Рукола
    Йовчо Учиндолски,а ти не яде ли мазно прасе в Тодорово с Тиквата?Май учтиво забрави.А тия п@ндели розови никога не съм им вярвал,особено след репликата към Мравояда че Маджо бил казал нещо си.Анатема предатели!!!
  • 0
    13
    Анонимен
    Ами сложи си очила , за да прогледнеш. Колкото по - навреме, толкова по - добре.
  • 7
    12
    дуньо бе,
    аз не виждам в парламента итн да се прегръщат с дпс, нито с герб, ама едни други, чак свирки им правят! Кои ли са?!?
  • 0
    11
    Да живеят,
    Кики, Ицето, Васко и Гномчето, много ги обичаме, майстори са на лъжата и интригите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари