Слави Трифонов: Спасих Кирил Петков от физическа саморазправа

1
Този човек нещо не е в ред психически, заяви лидерът на ИТН
Този човек нещо не е в ред психически, заяви лидерът на ИТН

Този човек нещо не е в ред психически, заяви лидерът на ИТН

"Кирил Петков дойде в този офис, когато бяхме заедно в коалиция. Когато човек се чувства безсилен, е в състояние да реши да употреби физическа сила. Аз, за да се държа възпитано и все пак, защото той беше министър-председател, прекъснах срещата. Така приключих и спасих Кирил Петков от физическа саморазправа", това разказа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов във видео, публикувано във фейсбук профила му, предаде вестник 24 часа.

Трифонов твърди, че Петков дошъл в офиса му, обвинявайки го в корупция и инхаус процедури.

По-рано днес, отново чрез пост във фейсбук, лидерът на ИТН определи Кирил Петков и Асен Василев като "белите якички на корупцията у нас".

"Цялата ситуация е такава. И 11, и 111 депутата да имаме, това няма да промени отношението ни към нея. Има закони и правила. Рано или късно ще стане ясно какво се е случило", каза още той.

"Кирил Петков е лъжец. Нито съм му се обаждал по телефона, нито знам за какво става въпрос. Позволявам си да говоря по този начин, защото аз не съм станал политик, за да ми използват личността такива недоразумения. Направил съм това, защото смятам, че човек в пътя си трябва да поема отговорност за други хора", каза Трифонов.

Той бе категоричен, че няма да спре да ги осветлява и да казва нещата такива, каквито са.

"Интересно е хората, които гласуват за тях. Каква психика и морал трябва да имаш, за да оправдаеш такъв човек", попита Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари