Слави Трифонов: Ще подкрепим експертно правителство

0
"Има такъв народ е в парламента, за да работи, не за да се пазари, аргументира се лидерът на партията
"Има такъв народ е в парламента, за да работи, не за да се пазари, аргументира се лидерът на партията

"Има такъв народ" е в парламента, за да работи, не за да се пазари, аргументира се лидерът на партията

Слави Трифонов излезе с изявление по телевизия 7/8. В обръщението си той заяви, че ИТН ще подкрепи кабинет от експерти. Ето какво каза още той:

"Ситуацията в държавата е отвратителна. Навремето с моите колеги правихме формат "Добре дошли в България", насочени към чужденци.

Всички те обичаха България. Ние защо не се обичаме? Защо не си обичаме държавата? Какво става? Заместник-главният прокурор се страхува да не го убие главният прокурор. Все едно не става дума за нашата родина, а за наркокартели в Мексико. Парламентът е пълен с хора, които не трябва да са в парламента. Говорят с неща, които нямат нищо общо с реалността. Държавата как да работи без правителство? Тя е на автопилот без гориво.

На 10-ти юни сегашният бюджет представа да действа. Ако няма бюджет, няма да има пари за учители, за лекари, за полицаи, за пенсии. Държавата ще спре да функционира. Ние да не сме някаква сбирщина. Не можем да направим качествена съдебна система, не можем да си направим правителство.

ИТН е в 49-ия парламент, за да работи, а не за да се пазари. Не за да гони тяснопартийни интереси. Затова ще направи всичко възможно парламентът да работи. Но затова трябва да има правителство. Ние ще подкрепим правителство от експерти. Влезли сме в този парламент, за да носим отговорност и да работим за вас", финализира изявлението си Слави Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    ГЕРБ и ДПС експерти
    Такова правителство може единствено да предложат единствено ГЕРБ и ДПС !
  • 9
    1
    Песимист
    Такива ли са интрукциите от Сарая,Слав...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари