Слави Трифонов с коментар за конфликта НАТО - Русия

0
Ние сме част от НАТО и ЕС и е нормално да бъдем техен предсказуем член, категоричен е Трифонов
Ние сме част от НАТО и ЕС и е нормално да бъдем техен предсказуем член, категоричен е Трифонов

Нещата са кристално ясни, написа лидерът на ИТН 

Ние сме част от НАТО и ЕС и в така създалата се ситуация е нормално, естествено и задължително да бъдем лоялен и предсказуем член на НАТО и ЕС. Иначе, съгласете се - защо сме част от тези съюзи? А да не би да се срамуваме, че сме част от ЕС, основан на базата на ключови ценности като свобода, права на човека, равенство, солидарност, демокрация, върховенство на закона, зачитане на човешкото достойнство? Да не би да се срамуваме, че сме част от най-големия военнополитически съюз в света НАТО, създаден след Втората световна война, за да гарантира сигурността на всяка страна-членка? Съзнавам, че през последните години България беше управлявана от хора, които козируваха навсякъде и направиха всичко възможно да не бъдем пълноправен, достоен и горд член на тези съюзи. Да потъпкваме тези ценности. Да сме малки и унизени. Искаме ли да си останем такива или искаме да бъдем достойни - това са вариантите. Аз предпочитам достойнството и затова ще кажа следното:

Териториалните претенции на Руската федерация към Украйна противоречат на всички международни правила, норми и закони и застрашават европейската сигурност, включително и нашата. И затова е нужен единен и категоричен отговор от страна на всички държави-членки на ЕС и НАТО.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Цигу Мигу,бла,бла,бла...
    Цигу мигу да млъкне.Излъга хората и вместо да стане министър председател да прави кабинет и управлява,опръска гащите цигу,мигу.Цигу,мигу държава не управлява само лае и въпроси поставя и сам си отговаря.Комплексар.Държава от фейсбук управлява ли се? Като се бараш за лидер и светлоносец на истината и закона,карай до край Скри се зад фусти и чалгари словоохотливци и празнословци.Защо гласуваха -хме за него? Едно си баба знае,едно си баба прае,цигу,мигу.
  • 4
    1
    русенец
    И тоя глист глист се показа от камарата с лайна и изсрича нещо от аутокюто. Тъкмо го бяхме забравили.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари