Слави Трифонов: Няма да престана да се изненадвам на двойния стандарт

1
Брак по сметка, младите се обичат, кумува Делян Пеевски, Европа се радва
Брак по сметка, младите се обичат, кумува Делян Пеевски, Европа се радва Снимка: 7/8 TV

Брак по сметка, младите се обичат, кумува Делян Пеевски, Европа се радва

"Човекът, който най-много прилича на Бай Ганьо в цялата политическа история на България, е Бойко Борисов". Това заяви Слави Трифонов в социалната мрежа. Ето какво още гласи публикацията на Трифонов:

"Днес беше потвърдено, безапелационно ясно, съществуването на тройна управляваща коалиция в България - ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС. Тези три политически субекта имат управляващо правителство, избрано с техните гласове, а днес избраха председатели и заместник-председатели на парламентарни комисии. Човекът-полиглот, човекът “конгрaчулейшънс”, човекът, който най-много прилича на Бай Ганьо в цялата политическа история на България, този човек е … неговото име е… Бойко Борисов. Този човек оглавява Комисията по външна политика. Това е толкова логично и толкова срамно, но е факт.

И той беше избран с гласовете на харвардските възпитаници, негови предишни опоненти и сегашни партньори, белите якички на корупцията - Продължаваме промяната и Демократична България. Сделката е толкова явна. Приятелят на истината, човекът с двойното гражданство, нашата гордост пред европейските ни партньори, и той е… неговото име е… Кирил Петков.

Той пък беше избран за председател на Комисията по въпросите на Европейския съюз. Така стават нещата: брак по сметка, младите се обичат, въпреки че един от младите е стар, кумува Делян Пеевски, Европа се радва и танцува. И няма да престана да се изненадвам на двойния стандарт, който ни заобикаля.

Хайде да си представим, че когато ние спечелихме изборите и бяхме направили правителство заедно с ГЕРБ-СДС, подкрепено от ДПС, какво щеше да стане?

Какво щеше да се изсипе срещу мен? Какво щяха да говорят медиите от сутрин до вечер? Как щяха да се държат водещите журналисти и какво щяха да пишат сайтовете? Така е. Така стоят нещата. Но пък всеки има право да избере как да се държи и как да живее. В крайна сметка живеем в демократична система и крайната дума имат хората - най-големият съдник.

Народът, суверенът - той решава. И ако хората харесват младоженците и кумовете и този брак по сметка, ще наблюдаваме един интересен съвместен семеен живот. А ако хората решат друго, разводът е неизбежен.

Само едно нещо не разбрах - кой от младоженците е булката?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари