Слави Трифонов: Напускащите депутати от ИТН вероятно са купени с пари и постове

0
Предателството си е предателство и предателите никой не ги обича, коментира Слави Трифонов
Предателството си е предателство и предателите никой не ги обича, коментира Слави Трифонов

Слави Трифонов коментира днешната информация, че депутати напускат ИТН, за да подкрепят правителството на Кирил Петков

Току-що получих информация, че депутати от „Има такъв народ“ ще напуснат парламентарната ни група. И ще подкрепят Кирил Петков и Асен Василев. Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане.

Не е нужно да съм врачка, за да позная, че те ще изговорят купища лъжи и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, само и само да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Само че предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях.

В крайна сметка, за мен властта може да не е самоцел, но за други явно е. Те трябва сутрин да се гледат в огледалото. Такъв е животът. Истината е, че от цялата тази история изпитвам срам, но и облекчение. Защото в битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Железар
    Как е оплетен Слави Трифонов чрез офшорките, които години наред върти с печално известни босове от ъндърграунда? Защо е разработван от ДАНС по заявка на чуждите служби за пране на пари? Свързано ли е това с дългогодишната му дружба и общ бизнес с Георги и Васил Илиеви от ВИС, както и с Илия Павлов от „Мултигруп“? На тези важни въпроси отговаря разследване на ПИК за офшорните афери на лидера на ИТН, който след дни ще иска доверието на българите, за да управлява цялата държава. С днешна дата Трифонов се представя като патриот и радетел за добруването на родината. Мнозина са забравили отдавна, че той е създател на чалга културата, съсипала поколения българи и лишила ги от смислено гражданско поведение, вторачени алчно към рекламирания от него мутренски живот – голи жени, лъскави коли с охрани, ланци, татуировки и кючеци…
  • 13
    1
    Тюфекчиев
    Слафчо от мастър на струнен инструмент ще мине на духов . Заради тези свестни български момчета , които той определи като предатели , ще се налага да духа дудука.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари